Såhär långe håller maten i frysen:

Här är hela listan på de vanligaste livsmedlen och hur länge de håller sig i frysen:

Frukt och grönt

  • Frukt - 12 månader
  • Bär - 12 månader
  • Grönsaker - 12 månader
  • Svamp - 12 månader

 

Kött och fisk

  • Kött, magert - 12 månader
  • Kött, fett - 6 månader
  • Köttfärs - 3 månader
  • Fisk, mager - 6-8 månader
  • Fisk, fet - 3-4 månader
  • Färdiglagad mat (beroende på fetthalt) - 3-6 månader
  • Inälvsmat - 3 månader

 

Bröd och bakverk

  • Matbröd - 12 månader
  • Vetebröd - 6 månader
  • Finare bakverk och kakor - 3 månader
  • Wienerbröd - 3 månader

 

Visste du att...

Ju mer fett maten innehåller, desto kortare blir matens hållbarhet i frysen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0