Pippi och ledig=)

Ja nu har jag klarat av min arbetsvecka.Ledig idag och jobbar nästa+1 natt=)
Blev så glad i fredags eller torsdags kanske det var:S
Ingen dagsuppfattning nuför tiden.haha.Ja men iallafall så fick jag en julklapp av en boende.Så gulligt.
När man klämmer på den så känner man att det är en flaska:S
Ojojojojoj.hehe.
Kanske är svartvinbäst saft vem vet.hehe.Så har vi ju då lilla Nang också.Av henne fick jag också en julklapp.Hon är så jäkla generös.Tror faktiskt att tailändare är det i helhet.

Men nu som sagt kommer Pippi hit.
Kaffe och tjata då som sagt.Träffas ju inte så ofta så då har man ju massor att beräta när man väl träffas.


OCH som varje år är jag ute i sista sec med alla julklappar typ.
Men tänkte att jag ska driva ner till stan på onsdag och hadla det sista.Sen åker jag ju som sagt och jobbar natt och då passar jag på att slänga av alla julklappar innan jag börjar.

Nu är granen klädd här hemma iallafall.Röda och silvriga kulor.Ingen belysning.Hatar de stora lamorna.Men B-m sa att hon hade satt i de däringa små små ljus slingorna och det blev tydligen jättefint.Så får la köpa en sådan och slänga på.Risken är ju bara att om det är ihoptrasslat så blir jag bara skitarg och drar i slingan så hårt jag kan så går den sönder.
Tålamod=noll när det gäller sådan där skit som trasslar ihop sig.

Nä nu åter till  pysslandet.Väntar även på en viss familj.Hmmm men som vanligt är de seeeena.haha..

Tjirrivippen

Snart jul och ett nytt år igen=)

Ja nu har jag som sagt fått ett 9veckors schema.Så jävla skönt.På den avdelningen jag vill vara också.Så det är ju ännu bättre.
Borde snart ha mina L-dagar tycker jag.Skulle ringa och kolla det i fredags men då var hon ledig och kom åter på måndag.Suck.

Jaha nu dricker jag iallafall kaffe och äter några plopp.Det är kallt som attan ute och det gillar ju jag så för mig är allt som det ska vara vid den här tiden på året.

Nyår då.Ja jag hade ju bestämt med Åsa och Nicki men blev ju ändringar när jag fick mitt schema.
Lite tråkigt bvar det allt men pengar pengar pengar!!!!
Vissa idioter säger att pengar är inte allt.Nä men det är ju absolut på topp 3 av allt man behöver.Hällre rik än urfattig.

Ha ha Paulina har visst läst igenom hela bloggen.Fattar inte att hon orkade.Står ju för det mesta meningslösa saker.hehe.

Åter till arbetet.
I torsdags fick jag och mina tanter/farbröder se ett livs levande luciatåg.hehe.Tillochmed Rudolf med röda mulen var med.Ålade sig på golvet och höll på.
Det var ju då alltså en minniperson(barn)som hade på sig en konstig ren dress.Dessutom verkade det som att han trodde att jag JAG skulle gå på att det verkligen var en ren.Pyttsan tänkte jag.Det är ju en utklädd miniperson!!

Ha ha.
Ja idag är jag som sagt ledig efter en 9timmars pass per dag vecka.måndag-lördag.Skulle nog hellre velat jobba idag med.Så jävla tråkigt att vara hemma.
Nä u ska jag återgå till inget.

RSS 2.0