Är du som ditt stjärntecken beskriver dej?

                        

Tvillingarna


         21 maj - 21 juni
                   
         
                                      

Dina bästa sidor

                   
Tvillingen är charmig, humoristisk och lättsam. Du är bra på att uttrycka dig och i regel väldigt allmänbildad. Mångsidigheten och flexibiliteten innebär att du kan ha många bollar i luften samtidigt och njuta av det. Du är ung i sinnet oavsett din biologiska ålder och tycker alltid det är intressant att lära dig något nytt. Din snabba associationsförmåga och allmänna klipskhet är resurser som du alltid har tillgång till. Dessutom är du sällskaplig och väldigt tillmötesgående mot människor även om du inte känner dem. Är stämningen trycks så lättar du upp den med ett skämt.
         
                                      
         

Dina sämsta sidor

         
         
Du är flyktig, ytlig och opålitlig. Eftersom du vill göra så mycket får du svårt att leva upp till dina löften och föresatser. Ofta är du stirrig och splittrad och klarar inte av ansvar. Dessutom kan du vara en flirtig hjärtekrossare som charmar alla och envar. Du vet inte själv vem du är och vill inte heller att någon annan ska forska i det. Otåligheten kan också ligga dig i fatet. Du blir spänd och uppskruvad om det inte händer något hela tiden. Dessutom finns det Tvillingar som är intellektuella snobbar och föraktar människor som inte är lika blixtrande analytiska som de själva.
         
                                      
         

Relationer

         
         
Du är lite ombytlig även i kärlek, och helst ska du inte binda dig alltför tidigt. Ofta är du flirtig och ser erotik som en trevlig och lättsam lek, något som till exempel OXEN reagerar ytterst negativt på - ni passar inte alls ihop. VÄDUREN är däremot en ypperlig partner för dig och detsamma gäller VÅGEN. Vågen och du har samma luftiga temperament och samma intresse för människor. Ni trivs i varandras närhet.
Med en annan TVILLING blir det lite hispigt rent ut sagt, ni fladdrar omkring båda två och får inget stöd av varandra. KRÄFTAN kan möjligen förankra dig känslomässigt, men i längden känner du dig låst av Kräftans omsorger och starka bindning till hemmet och familjen. Roligt och festligt har du det med LEJONET. Ni två kan skoja om allt och vet båda hur ni ska spela ut er stora charm - ni kan rädda vilken trist tillställning som helst och ert hem blir alltid fyllt med gäster.
Den verkliga passionen får du ofta leta länge efter. Ofta tror du att du hittat den med JUNGFRUN eller FISKARNA, men det blir alldeles för intensivt och ni går varandra på nerverna. Ni måste ha gott om utrymme om ni ska leva ihop. Men i synnerhet Fiskarna fascinerar dig. Ni dras båda till det ouppnåeliga, och ofta blir det den sortens hopplösa förhållande där man går och trånar i åratal och sedan, när det äntligen blir något, vill man inte ha varandra. SKORPIONEN är du direkt rädd för, så där lär det inte uppstå så mycket romantik, men en SKYTT går däremot utmärkt. Ni har samma intressen, är båda ständigt unga i sinnet och ska gärna resa mycket tillsammans.
STENBOCKEN är också bra för dig, men det har du dessvärre svårt att inse. Du tycker att den ambitiösa Stenbocken är tråkig, men om du öppnar dig för deras inre kvaliteter så finns utsikter till ett mycket lyckligt förhållande. VATTUMANNEN slutligen har du en stark intellektuell gemenskap med och ni trivs bra ihop. Om ni ger varandra mycket frihet så kan ni ha ett av de allra bästa förhållanden man kan tänka sig, präglat av ömsesidig förståelse och respekt.
         
         
Ha ha det är ju ganska kul att det står att jag är opålitlig....HAHAHA....kul kul...

Sidan heter iallafall:
http://www.pausa.se/stjarntecken.asp?tecken=tvillingarna



Inget har hänt typ...

Farmor skulle flyttas till Malmbäck i går.Men det blev inte så för läkaren tyckte att de skulle ta lite flera prover och kolla så att hennes med hjälper mm.Så nu ska jag återigen till det där jävla sjukhusjävlet!!!
haha..Usch hon har blivit så dålig.Hon orkar inte vara vaken när man är där.Bara en kort stund just när man har kommit.Men hon har sagt att när jag ex läser tidningen för henne och hon somnar så ska jag fortsätta läsa den...aha.Nu fungerar min supersexiga telefon iallafall....
Synd att man inte får ta med djur till sjukhusen.farmor ville att jag skulle ta med Diva.He he hon är så söt.Farmor sa ...
-Jennie.Kan du inte ta med dej din hund hit?
-Jag tror inte man får det.
-Det var ju synd.Jag vet ju inte vart jag ska göra av all mat jag får...*haha*och så hade det ju varit mysigt med någon som inte tjatar på mej som alla andra gör....


haha...Nä nu ska jag ner til stan och köpa lite kläder...


Just det ja...ikväll ska jag åka hem ganska tidigt har jag sagt till mej själkv...Ska ju jobba imon...Måste ringa helena ikväll också...

jaja hejhopp

Dagens filmval!!

Denna är skitbra faktiskt.Den är inte alls så som man tror...skitabra=)



7/10 p

Dop!!!

Jepp snart ska vi på dop...Det är Melissa som ska döpas..Ted och Ciccis barn..
Har lämnat min mobiltelefon.Så man kan ringa till henne..

He he Jag får fasiken en fetinglön denna månaden...Undra var jag ska göra av pengarna=)hehe...Nä jag ska faktiskt sätta in pengar på mitt sparkonto.Iallafall 3-4 tusen..
Sen efter det ska jag åka till Eksjö till farmor.Tror jag...He he..Kanske ska jobba..Får se hur det blir..
Imorgon ska jag iallafall till farmor och mamma.Vet inte riktigt vad jag ska köpa till mamma bara...Men funderar på något spa-paket.För hemma bruk då...Jag vet att hon vill ha vissa krämer och skit.Eller så funderar jag på att boka en fototagning.Mamma vill ha ett familjekort på barnen.Fast jag ska naturligtvis tvinga mamma att vara med ochså..hehe..

Nu kom daniel hem....

Tjohooo!!!!

Dagens filmval!!!

Dagens filmval blir helt klart -The Magdalene Sisters-

Handlar om ett såkallat flickhem för unga tjejer som har -syndat-.Levt lösaktigt,fått barn innan äktenskap mm.
Filmen är verklighetsbaserad vilket gör den ännu bättre.Det är misshandel,psykiska störningar,mobbning av nunnorna som driver stället.En särskild scen är när alla flickor får ställa sej på rad i tvätteriet elt nakna.Så jämför 2 st nunnor vem som har störst rumpa,bröst,bröstvårtår,könshår mm.

Det är iallafall ett tips från mej...Kollade på den igår...





> The Magdalene Sisters - Theatrical Trailer8/10 p

Nu har jennie fått sin telefon=)

Skitsexig telefon...hehe...
Grrrr!!
Jepp nu är jag hemma en sväng iallafall ska duscha och byta kläder och skit...
Ska till sjukhuset sen igen...suck,...Jag tycker verkligen inte om sjukhus...Eller jag har inget emot dom men det är så jävla tråkigt...Finns ju inget att göra typ...Det är roligare att jobba på sjukhus isåfall.Nu sitter jag ju bara med farmor och pratar med henne.
Hon vet ju dessutom inte att jag röker...hehe..Så jag får säga att jg går på toaletten.Och ta mint tabletter och tvätta av händerna och så när jag går in igen...hehe...Fegt kanske..Men så är det...
Skulle ringt helena igår också..Men kom hem nu så:S
ehe...jepp rosa sexig nokia....det är grejer det..HEHE..

Nä kommer hem senare antar jag...Hejhoppsan sålänge...Alla i Nässjö!!!Passa på att vara ute i solen nu...Skönt väder idag faktiskt...Mot de andra dagarana denna veckan....

Jennie=)

He he min låt helt klart..fast jag tycker inte om låten eller så...men det är ju mitt manm dom sjunger..hehe...
EMD - Jennie let me love you
EMD - Jennie let me love you


hehe tur att det finns datorer på sjukhuset!!!

Sjukhuset!!!

Jepp där har jag varit den mesta tiden sen i lördags...Det började med att pappa ringde och sa att farmor hade åkt in på sjukan...Så åkte jag till henne på ortoped avd.Då hade hon ramlat igen.Så jag har varit där typ hela tiden...Åker tidigt på morgonen och kommit hem typ vid 23 tiden varje kväll.

Nu är jag hemma en sväng för att jag ska till farmor och hämta kläder och tidningar och skit...Och pengar till henne mm.Sen ska jag dit igen.Pappa och jag har iallafall ringt till hemtjänsten här i nässjö som har hand om farmors område.Dom ska ha ett möte med doktorerna som har haft hand om farmor på sjukhuset  och komma fram till hur mycket hjälp hon behöver och vad hon behöver hjälp med mm..Har även sagt till att on ska ha mat varannan dag hemkörd.

Jag sa att jag ville att dom skulle iallafall titta till henne 3 gånger om dagen...För jag hinner lixom inte jobba och sen springa till henne varje dag....

Nä nu måste jag dra....Ska åka tillbaks om typ 1 ½ timme....
haj hopp sålänge....

Hittar inte hemtelefonen:S

Åhh jag är så jävla trög...Hemtelefonen är på ljudlös och jag hittar den inte..Och det är ju dessutom inte första gången heller...Ha ha en gång hade jag lagt den i tvättkorgen och hittade den typ inte på 3 dagar eller något..haha idiot!!
Jag brukar lägga den på konstiga ställen typ på tvättmaskinen eller i garderoben när jag viken in kläder.Men nu hittar jag den verkligen inte..Har tillochmed kollat i förrådet..Men inte telefon..Va fasiken!!!

Nä jag får testa några andra ställen...Hmmm!!??
Irriterande iallafall.

Jaha idag ska vi till Ted och co.Och grilla och skit tror jag det var.Fast det blir troligtvis inte förrens ikväll.

Hmmm igår skulle jag mött helena på stationen.Men ingen helena där...He he hon har säkert ringt hem massa med gånger hon också.Ha a..Hon undrar nog vad jag sysslar med...Men hon vet ju att jag är halv dement typ...haha..

Nä nu ska jag strax till Anneberg till mamma och fika...Fast det vet hon inte om...Haha då är det mycket roligare!!!Hoppas hon lagar någon god mat bara...ehe...

Jepp på onsdag får jag min nya tele ca...Iallafall denna veckan=)

Jäkligt stort JIPPI!!!

Hur surt är det inte att fylla år på midsommarafton då!!??
Fast jag kan ju tänka att alla festar för att fira mej=)
Men jag jobbar kanske dagen efter eller hur det blir...Ja ja...

Nä men om du läser detta Helena så ring till dannes mobil typ vid 19.00 tiden ikväll.Då ska jag träffa honom...

Puus på er alla bakfulla och normalmående mäniskor

Jepp regn regn

Regn regn...Det är det som gäller just nu...HAHA.
Ja nu pratar jag med helena.Vi pratar  om hus och öl=)

Innan idag så kom Cille och hälsade på.Sen va han hungrig och så ville han ha pizza..Så då gick vi till Casablanka och delade på en pizza.Kommer fan inte ihåg sist jag åt det..hehe..Så det va gott.Nu har dom dessutom satt ut utemöblerna så vi satt ute och åt=)Det smakar fan mcket godare ute än inne..hehe..

Jo just det ja..Duschade Diva idag också..hehe.Hon blev skitglad efter hon kom ut från toaletten..hehe hon hopade som fan och studdsade.
He he skitglad...
Jaha vadhänder emra då...inget inget...

Nu måste jag dra...Hejhopp..
skriver mera ikväll=)

~Most evil~

Snart börjar most evil på Discovery channel.Jäkligt bra program.Coolt som satan.Tjejer kan dom med*hähä*
Pratar med helena nu i telefonen.Hmmm klockan börjar bli mycket nu också:S
usch har bara en halv cigg kvar...HJÄLLLLP!!!!


jajahejhopp


Arg!!!

Fan fan fan!!!!
Igår började min mobil att fungera igen.Efter jag hade spärrat upp den.Men idag när jag vaknade så fungerade den inte igen.Har iallafall skickat mail till tele2.Blir så irriterad!!!Måste ju skicka sms till en viss person också!!Hur fasikena ska jag kunna göra det nu:(

Nä detta går fan inte....
Dagens låt:
-Kittie/What I always wanted-




He he detta lyssnade paulina oc jag pånär vi strök omkring på norråsa hela dagarna.
    Och tyckte vi var sååå tuffa..hehe

försenad:S

Åhhh nu är jag försenad till farmor.Skulle varit där vid 10.00.Men försov mej.Nu måste jag iväg och köpa en prisent också....Bbl..

Dagens filmtips:

Igår kollade jag på en skitbra film.Det är baserat på en sann historia.Om 2 flickor som får bo hos en familj ett tag.Mamman i familjen misshandlar och psykar en av tjejerna.Så jävla hemskt...Men ett måste att se denna!!!



Här är den iallafall trailern=)

9/10 p:)

Vad har skett idag då?

Ja idag har jag fasiken bara varit hos farmor typ.Mötte cille en sväng på stan och hämtade min mobil från polisen.Den va iallafall hel.Fast ska ändå ha min nya nokia=)
Sen tog vi en kaffe på prinsess.Sen gick han hem och jag vidare.Och imorgon ska jag till farmor igen och städa.
Mmm när jag kom hem gjorde jag en köttbulle baguett med rödbetssallad och rödlök+dill=)
as gooooot ju....
Nä nu ska jag kolla runt lite..hejhopp

Vad har skett idag då?

Ja idag har jag fasiken bara varit hos farmor typ.Mötte cille en sväng på stan och hämtade min mobil från polisen.Den va iallafall hel.Fast ska ändå ha min nya nokia=)
Sen tog vi en kaffe på prinsess.Sen gick han hem och jag vidare.Och imorgon ska jag till farmor igen och städa.
Mmm när jag kom hem gjorde jag en köttbulle baguett med rödbetssallad och rödlök+dill=)
as gooooot ju....
Nä nu ska jag kolla runt lite..hejhopp

hahahhahahhaha

Har just kommit på en sak.Kollade nyss på massa fest bilder och vanliga bilder.Och jag ahr alltid trott att jag har blå-gröna ögon...men för shattsingen gubbar!!!!!!!JAG HAR GRÖNA!!!!!enbart gröna!!!!
COOLT!!!!
Var bara det jag ville skriva...hehe

Kattutsläppning=)

Jaha nu är kissen ute och letar flick katter att leka med.Lite feg är han allt i början.Smyger fram typ.Sen kom grannens katt(hon bor under) upp 4 gånger.hehe en cool kisse.Daniel har gått och lagt sej.Så nu sitter jennie här själv med Diva och kollar runt lite.

Imorgon då ser dagslistan ut såhär:
1~vakna kl 06.00
2~sätta på kaffe
3~gå ut med Diva
4~sitta vid datorn en sväng med kaffet i beredskap
5~ta bussen vid 09,23 till farmor
6~fixa hemma hos farmor
7~möta lilldaniel på stan vid 13,30
8~gå till polisen och hämta min telefon
9~gå till skolan och fixa allt
10~gå hem och gå ut med Diva
11~resten vet jag inte än.

Men det är iallafall saker jag ska göra imon.Är nog klar med de sakerna vid 16-17 tiden kanske.

Usch måste putsa förnstrerna någon dag också.Men det blir fasiken bara steck när jag gör.Har testat på alla möjliga sätt.Fått tips av vänner men det blir iallafall massa steck.

Nu borde cille vara hemma.Så jag kan bestämma när vi kan göra vårat byte imon...haha.Eller en fika eller vad det blir efter farmor.
Jimmy var här och hälsade på innan också..Det va kul=)Händer inte så ofta att han kommer hit...lat antagligen..haha...

Sen blir det antagligen så att magnus orm *klumpen* ska bo här ett tag.Han får bo i köket.För satan terrariet är typ 3 meter brett och 2 meter högt...svart dessutom som jag inte tycker om.men men får la gå...hehe...

Nä ska kanske göra lite te?!
Är det någon som vet någon god te-sort?Känns som jag bara köper samma.

tjabbahejjjj

Dagens musikvideo!!

Dagens låt:



Ha ha så jävla illa.Har typ lyssnat på denna låten i 3-4 timmar nu...Lilldaniel tjatar om att det finns andra låtar också....haha

Städat och lyssnar på musik...

Jepp då har halva denna dagen gått.Har hunnit med att ringa farmor,dsk,sussi/pappa,mamma,jobbet,ellan.hehe ja det va la dom jag har ringt än så länge...hehe..
Jepp så har man städat och så..Svettas ju fan som ett vattenfall när man hoppar runt med damsugaren i lägenheten.och blir as irriterad på alla saker som står i vägen..Svär och grymtar!!!!
Ha a..Det är ju fasiken roligare att moppa golvet än damsuga iallafall.
Jopp så har dagen sett ut än så länge.Imorgon ska jag till farmor och hjälpa henne.Hon fyller ju år på onsdag så jag ska städa mm åt henne.Och kanske tjäna en extra slant...hehe...Vilket inte skadar just nu...Väntar fortfarande på de där jvla csn pengarna...Sena sena.
Nähä nu ska jag fråga mitt besök om han vill hänga med ut på en cigg+kaffe och massa sol!!!!

BLIR SÅ JÄVLA GLAD NÄR SOLEN TITTAR FRAM HELA DAGEN!!!!
(men tröttnar snart på den också.Tycker mest om vinter och snö)

hejhej

IRRITERAD SOM -------

Åhhh tror inte jag kan bli mera irriterad just nu...Idiotjävel säger jag bara...Ibland vill jag faktiskt inte ha en ända vän.Eller det är klart att man inte vill vara själv.Men jag blir så jävla ARG på vissa saker..Idiotiska saker igentligen kanske men när det blir för många idiotiska saker poffar det till i hjärnan och då blir jag lite tjurig.

Nu är jag iallafall klar med alla fittgardiner...skönr skönt....Nu kommer daniel och tjatar om fitthockeyn.....
Men jag sa strongt nej...haha...
Nä nu ska jag kolla vidare på tv....Och vara ARG som fasiken.....
hej hopp

jupp

Nu sitter jag och kollar på Dr Phill.Fan vilka mammor det är med i detta programet.Helt störda.De slå sina barn bara för att få uppmärksamhet.Kväver dom,skär dom,bränner dom mm.Idioter!!!

Jaha ja jag har eller hller på att tvätta alla gardiner och stryker mm.Suck varje maskin tar 59 minuter....Puuuh!!!

Nu borde daniel snart komma hem och iallafall hämta sina träningskläder.Han är oc hjälper sin pappa eller något i den stilen=)

Djurplågeri!!Starka bilder...

N ä kollade runt lite på you tube innan.Och ser sådarna förjävliga filmer.Bla på usa militärer som låter en hund springa iväg och sedan skjuter de honom i ett ben,sen får hunden fortsätta springa en bit till sedan skjuter de honom i ett annat ben och så fortsätter det tills hunden ligger och gnyr och tillsis dör.Och det värsta är att de dära jävla idiot militärerna bara sktarrar och säger att detta var deras höjdpunkt på dagen...Vilka jävla as!!!!Skulle fan vilja skjuta dom istället i ett ben åt gången...Och sedan stå och skratta och skrika till dom att detta var nog det bästa jag har gjort i mitt liv....Hoppas dom blir avrättade...

Och sådarna människor man ser på ex animal planet.Som föder up ex hundar och har kanske 100 hundar i ett hus.Hundarna biter ihjäl varandra och människorna slår ihjäl sina hundar.N ä jag blir så irriterad att nu Måste jag städa lite!!!!

Här kommer iallafall lite bilder på djur som har blivit misshandlade..Av idioter!!!


image26

image27

Serier...

Jag måste säga att alla serier (nästan) börjar bli tråkiga.
Ex one tree hill.Det börjar bli tråkigt.Men det är nog bara för att dom ska vara vuxna nu eller något.Det är ingen serie om skolungdomar längre.

Men det finns ju även vissa serier som fortfarande är bra:
Ex desperate housewives.Den serien är ju lika bra fortfarande.Fast min favorit Bree är ju inte lika kul längre.Helt perfekt gör inga fel och kan allt...Ha ha..Hon är kul...

Och snart kommer ju Weeds igen*jippi*hehe en kul serie.

Kollade på den nya Irene huss igår.Inte lika bra som de andra men den funkande ju iallafall.

Nä nu ska jag la städa lite till och lyssna på ög musik:)

-See you later-

Förtidigt dement?!

Jo jag tror faktiskt jag håller på att bli dement ibland..He he..Minnet är ju faktiskt skitdåligt.Men det kanske är för att man har massa saker att tänka på samtidigt.Och så glömmer man bort de minst viktiga.*småsakerna*

Jaha idag har man jobbat och suttit ute och solat med min farboror en bra stund.Och pratat om hur det va förr och vilka framtidsplaner jag har.Och vilka planer han har för mej.Att jag ska bli tillsammans med en militär eller den mörkhyade i Så ska det låta.He he.

Han är så rolig.Säger vad jag ska satsa på i livet och inte.Vad man ska ta vara på och inte.
Vissa saker stämmer nog.Som de gamla säger.
Ex att det var bättre förr.Och det tycker/säger jag redan nu.Att det va bättre förr.Fast då menar ju jag bara typ 8 år tillbaka.hehe.Men ändå.Allt va mycket roligare när man smög med allt.

Rökte i smyg*tog cigg av mamma*drack i smyg*häxblandningar och folköl*.Ha ha det var tider det.Nu blir allt så vanligt.Samma sak alltid.Känns det som iallafall.Fast det finns ju alltid kul stunder.
Jag ångrara mej som FAN att jag inte skrev dagbok från jag var 12 år typ.Tänk vad mycket man inte kommer ihåg.Som skulle varit skitkul att tänka tillbaks på om några år.

nähä om jag skulle kolla på det nya Desperate Housewives avsnittet.
Kollade på tv reklamen på DH innan.5an är ju skitsent efter.Typ 1/2 period efter eller något....

SENA SVERIGE!!!!!

jaja tjohopp!!!

Veckans filmtips-Awake-

Varjer år vaknar 1 av 700 personer upp under operationen helt förlamade.Inte förlamade på det sättet utan på utsidan ser den nersövda personen ut att just vara nersövd men i själva verket är personen helt vaken fast kan inte röra sej eller prata.Personen förstår allt som händer runtomkring operationen,känner hur läkare mm rör runt i bröstet.Det enda man kan göra är att vänta tills man vaknar upp igen!!


AWAKE!!!!

Awake är en skitcool film.Fast den är inte så spännande kanske men den är häftigt gjord.Inte som alla andra filmer.I nästan mitten av filmen får man reda på hur det igentligen ligger till.Och när man väl får reda på detta har man lust att hoppa in i filmen och smälla till de onda...Jag blev så jävla irriterad!!!!Satt och muttrade för mej själv..Ha ha..

Ja ja men här är trailern iallafall↓





Jennie ger 8/10 p=)

RSS 2.0