Amon Amarth:s bästa låt:



Pusher

Fy va varmt det är ute.Jag hatar det!!!15 grader är lagon.Nu kan jag inte ens sitta på balnongen för det är för varmt.Fick besök innan av min kusin=)Svinkul...Hon drack öl och jag kaffe..ha ha..

Det är ganska konstigt för vi har nog inte snackat på 5-6 månader typ.Men när man träffar personen så pratar man som vanligt.haha.Hon skulle åka vidare till min favoritdel av Sverige...

Jaha så jäkla skönt att vara ledig idag.Efter att ha jobbat 6 dagar i rad med delande pass mm har jag fårr svinont i *trampdynorna*...

Jaha planerna för helgen verkar mycket br måste jag säga...Kan inte gå in på detaljer men skitkul kommer det bli...
Imon ska jag till systemet och handla.Har typ inte varit där på 6 månader eller något.Festar ju nästan aldrig längre.Jobbar bara.Men nu har jag sagt till på jobbet tt jag helst inte vill jobba i helgen.Bara om det blir akut och dom inte får tag i någon annan.

Sen vill jag ha en sådan där maskin som gör iskaffe=)
Det är ju svingott på sommaren!!!
hihi sms är fan det bästa som finns=)

Jobba=)

Ja snart ska jag iväg igen och jobba.Nu har jag iallafall lite planer med C.
Har suttit på balkongen och druckit kaffe med cigg och korsord.Ja jag vet att det är tantvarning på korsord men det är faktiskt kul=)
om det inte är för svårt.Balkongen är skön för den har ju kvällsol så nu är det lagon varmt och så.Sen blir det skitsköna ölkvällar istället.Hehe..

Nä nu måste jag dra...hejhopp

Jobba

Ja nu dricker jag lite kaffe.Försov mej idag:S
Brukar ine göra det annars mn idag gjorde jag det.Fast börjar ju inte förrens vid 12,00.
Nä nu ska jag ricka kaffe och beställa lite papper...hejhopp

Blod och städning=)

Diva har börjat löpa.Skitjobbigt..Hon vägrar ha på sig det dära blöjgrejen också.hehe.Så nu har jag lagt ut några av Divas  lakan på hennes platser=)
haha...
Nu ska jag städa.Måste göra det innan helgen.Jobbar ju hela helgen och vill inte komma hem och det ser ut som en svinstia.haha.

Nä åter till städandet..hejhopp

In this moment:





Min mobil är sönder igen!!!!!!!!!!

Men denna gången är det faktiskt mitt eget fel.*Råkade* spilla ett helt glas med alkohol i och den började blinka och skit.Nu är det inget ljus i skärmen så man får ha tänt när man ska skriva sms eller något.Sen verkar den ha fått en jävla skada så att nedåt pilen är intryckt hela tiden.Åhhh jag blir sinnes sjuk på skiten!!!!!Ingen garanti har jag kvar heller.Men en ny är ju på väg=)

Borrljud och fredag.Hmmm

Ja vissa har problem med borrljud.Inte jag men en annan..haha...Så pausar borrljudet i 1 timme sen när ett program börjar då börjar dom borra igen...Hahaha.

E frågade om vi skulle ta en fika innan.Men måste ju vänta på D först.Surt.

He he kom och tänka på Timon och Pumba nu.

Det är kul när Pumba kommer på en plan hur de ska lösa något så säger han ex.

-Timon!Vi kan ju ta vägen över bron så slipper vi gå igenom ån?!

Och efter en stund säger Timon.

-Pumba!!!Nu vet jag hur vi ska göra.Vi tar bron istället för att gå igenom ån.

Ha ha så jälka trög=)

Toalettpappret är slut!!!!

Hmmm ja så är det.Så har jag lixom den grejen vi tjejer får 1 gång i månaden i mitt fall varannan månad.Så har jag inget toalettpapper!!!!
Hjälp....

Fy idag sov jag länge.Hade så jäkla svårt att sova inatt.Halsen var helt torr och när jag la mej på häger sida så blev vänster näsborre igentäppt och när jag la mej på vänster sida blev höger näsborre igentäppt...VA FAN!!!!
Och efter en stund när jag bara hade andats i en näsborre började det svida i näsan.Så då  snurrade jag ett varv så jag låg åt andra hållet.Men det hjälper ju inte.Det blev samma sak där.Men vid 5 tiden somnade jag nog.Så vaknade jag vid 10 tiden ca.

Pratade med E.Har iallafall satt på kaffe nu och ska gå och vika all jäkla tvätt!!!Idag ska jag tväätta alla täcken och inte bäddmadrasserna.Nä dax för en dos blåbärs soppa och ett knäckebröd...

Big brother

He he det är ju svinkul måste jag säga.
Jag skulle faktiskt vilja att dom börjar med Big Brother igen.Det skulle vara kul.Nä nu ska jag sova.hejhopp

Halvt färdig kan man säga...

Ja nu är arbetet nästan klar för denna gången.Ska bara fixa lite saker och så.Kaffet är inte alls så gott idag som det brukar.Men jag dricker iallafall.Ett måste alla årstider.PÅ vintern är det skönt att dricka kaffe för att hålla värmen på våren likaså sommaren är det skitskönt att sitta ute och dricka kaffe och hösten dricker man kaffe för att det börjar bli kallt i luften.Hmmm eller det är kanske detta som kallas eroende...HAHHA....

Tror jag har blivit beroende av blåbörs soppa.Drack mycket b-soppa när jag var hos farmor när jag var liten.Men det är skitgott till en knäckemacka på morgonen.Nästa gång ska jag köpa 1 pak nyponsoppa+1 pak blåbärs soppa+1 pak fruktsoppa=)

Jo just det ja jag har nu skickat efter den senaste nokia telefonen.Så får la den denna eller nästa vecka...

Jaha sen är det det dära med sommar storstädningen hemma.Urk!!!
Men måste ta tag i det också.Putsat fönsterna har jag redan gjort under min sjuklighetsperiod.Byta gardiner måste göras det också.

Nä nu ska jag kolla runt lite.hejhopp

Någon är ledsen medans någon annan är glad...

Åhhh allt är konstigt tycker jag.Mina turer ändras hela tiden.Kvällsturer blir morgonturer och tvärtom.

Ja nu har diskmaskinen kommit iallafall...Så nu kan jag storstäda.Läkaren sa att jag helst skulle vara ledig resten av veckan bara för att jag lättare får virus i kroppen nu när jag har varit förkyld i 3 veckor och har öroninflammation.Men får se hur det blir med det.Klarar inte av att gå hemmma bara....VILL JOBBBBBBA!!!!!!!!!!!!!!!

Nä nu städa senare springa som en jude....

Kvällens musik-lista=

The red jumpsuit apparatus
Your guardian angel

Glasvegas
Daddys gone

30 seconds to Mars
Ftom yesterday

Him
Join me+Gone with the sin

Katatonia
Leaders+Deliberation+July+Journey through pressure

Kent
Noll+kevlarsjael

Kiss
Crazy crazy nights

Nationalteatern
Men bara om min älskade väntar

Great Northern
Driveway


Irriterad på en viss person!!!!

Förstår inte en viss person.Den vill att jag ska vara på ett visst sätt.Men man kan inte bara bli en annan person med andra tankar och funderingar helt plötsligt.men men...
Känner att jag har skrivitom deppigt och tråkigt saker hela dagen på bloggen.Och klagat både hit och dit.

Jo just det ja.Tidningen jag hittade när vi slänge massa saker hos farmor med min födelseannons kommer här:



(hihi kolla mammas 80:tals frisyr..)

Hittade en annan bild i en låda:



Ha ha...Tuff som få=)Med bajsbrunt golv också....hohoho

Öroninflammation

Fan då!!!!Har haft ont i v öra i typ 10 nätter.Men idag är det fasiken den värsta dagen!!!!Och V-centralen säger bara...
-Vänta tills imorgon.Om det inte har blivit bättre  då får du ringa igen!!!!!!Mamma är asförbannad på dom...P+C blev lite besvikna när jag s att jag inte kan komma idag.Jag själv också måste jag medge:( Men så sa jag att vi kan ju åka till *parken* på måndag istället med fika och påskäggsutdelning=)
När jag läste innan på www.vårdguiden.se stod det att man ska göra detta när man har öroninfalammation
-Ligg högt med huvudet.Huvudet ska vara högre än hjärtat för att minska trycket i örat-
-Ta näsdroppar-
-Ta ipren eller alvedon mor smärtan-

Vilka J-V-A tips!!!jag dööööör snart av mitt förbannade öra...Så ska jag ta alvedon!!!!Vilket skämt!!!haha...Jag som aldrig tar värken alvedon eller ipren.När jag hade läst usk utbildningen blev jag jäkligt skrämd av alla tab.De gör ju inte bara nytta om man säger så.Nä nu är det bara att hålla humöret uppe och kela med diva och kattaset ikväll.Får laga någon mat till oss också.Diva äter ju som sagt ALLT!!Katten är inte långt ifrån...hehe...Diva ligger ute på balkongen och solar och kissen i sängen...haha..Ska kolla om jag hittar någon film vi kan kolla på.Fast det är ju bara jag som tittar.Även om Diva fäljer med överallt så somnar hon ju så fort hon slänger sej ner i soffan..haha...

Jag kände faktiskt för att festa ikväll.Gahhhh....
Men det kanske får bli nästa helg.Men vet ju inte hur jag jobbar då:S
Nä nu ska jag leta film=)

Tråkigt och måsta städa!!!!

Åhhh jag måste säga att jag har ganska tråkigt just nu...Vilket jag vet att det är Fler som har*harker*haha....
Ska till A-berg sen.Men måste tillbaka hit för jag är ju som sagt sjuk och så har jag ju snyggingen att tänka på...

Har iallafall fått nya tider att jobba nu..Svinskönt...

Tvättade innan en vit tvätt så hade jag en kaffe fläck på ett par vita leggings.Så sprutade jag lite tabort och sedan var det borta...Så jäkla bra=)

Vilket fint påskväder det är dessutom.Ska upp till gravarna också och tända lite ljus och sätta dit blommor.Nä nu ska vika tvätt och lägga in den.
Sen ska jag ut på långpromenad med Diva.hejhopp och Glad Påsk

Citonfjäril=)

Jag såg just en citronfjäril för första gången iår=).....Så jäkla fina ju.....





Sen ringde jag nyss till Vc.Man får ju för fasiken inte tid någon gång man ringer....Ring om det blir värre är det enda svaret man får!!!!Värre!!!!Svinförkyld för 3:e gången på 1 månad!!!!Det är inte normalt!!!Iallafall inte för att vara mej.Jag kanske brukar vara förkyld alltså riktigt förkyld 2 gånger per år...Alla tror typ att det är halsfluss.Ingen feber eller så.Det är ju lixom inte bra att gå med det för länge.Ont i öronen också och ont i öronen också.Känns typ som öroninflamation är på väg OCH DET SKA TYDLIGEN VARA TYPISKT FÖR DE SOM HAR FÅTT HALSFLUSS...Men nääää då!!!!!!
Men men nästa gång jag ringer får jag la säga att jag har 59 graders feber och halsen är lika svullen som en vattenmelon...haha...Då får jag kanske en tid=)


The Red Jumpsuit Apparatus



Jättefin låt faktiskt=)

Påsk hälsning=)

Jo just det fick min första Påskhälsning innan av Alex=)
hihi

Trött att vara sjuk!!!

Nu har jag F_N sovit hela dagen typ....Måste ringa vc imon...Nä nu ska jag kolla vidare på unga mödrar...hejhopp

Det bästa Katatonia albumet är:

Sitter och lyssnar på Katatonia.Någon beskrev det som depprock en annan som rock och en annan som poprock.De bildades 1991 och jag började lyssna på dom för kanske 1 år sedan...Ha ha...Fast den nya skivan mest=)
Det är ju ingen musik som mina vänner lyssnar på skulle jag tro...Så detta får jag lyssna på när jag är hemma=)




Kolla inte på denna filmen:

Kollade just på en dansk film.

tror den hette-Dig och mig-
Den handlade om 3 st tjejer som låg på et sjukhus.Alla 3 hade cancer.Så fick man se tillbaka blickar mm...Skitdålig film...Kolla inte på den...

Dagens enormt stora händelse i mitt kvater=)

Innan när jag skulle gå ut på min balkong och röka såg jag 2 bransbilar som höll på för fullt.De räddade en kisse i ett skithögt träd=)Ja brandmän är tydligen bra på massa saker=)Och som vanligt samlades 10156 personer och tyckte att detta var otroligt spännande...hehe..Småstadsliv tror jag det kallas...


Svenska serier..

Synd att det var sista avsnittet av Familjen anorlunda igår.Det är en kul serie tycker jag.Den familjen som jag gillar bäst var helt klart den som bodde på landet(som gjorde en rosa tjejtoa igår).Sen tittar jag också på tonårsliv.Den serin är också bra.Färjan,ballar av stål mm...hmmm ja det är faktiskt ganska många bra svenska serier just nu=)

Sjukvården=suger!!!

Nu har jag blivit förkyld för 3:e gången på 1 månad.Så ringde jag vårdcentralen och bad att få en tid dit för jag brukar i normala fall kanske vara förkyld 2-3 gånger per år.Till svar fick jag:
-Det är bara äldre personer som får komma när det gäller sådarna här saker.Unga personer brukar*BRUKAR*  tillfriskna utan några hjälpmedel.Va fan då!!!
3 gången på 1 månad!!!Det är ju inte normalt!!!!

Men men...



Barnskrik och längtan efter påskägg=)

Åhh jag vill ha ett påskägg nu=)
Får dra ner till stan och köpa ett i förväg till mej själv när jag har tid=)

Helgen blev inte riktigt som planerat.Men men.

En arbeskamrat sa till mej att jag tar lika mycket kaffe som mjölk i kaffet!!!haha...E har också sagt det iochförsej=)

Men men....Idag är det minsan inget fint väder ute.
Så har jag kommit på att i sommar kan jag ju inte sova med mitt underbara duntäcke...Jag som älskar när det prasslar och är svinluftigt och tjockt=)
Men snart får jag nog byta till sommartäcket skulle jag tro...Just nu vill jag bara ha massa sol.Me om 1 månad kommer jag vara trött på solen och vill ha vinnter igen...Vintern är nog min favoritårstid.


Fördelar med de olika årstiderna:

Sommar:
Sola,bada,grilla,värme(inte för armt bara),kunna sitta ute i flera timmar och dricka kaffe mm,semester och allt känns mycket roligare.

Höst:
Färgen på träden,kylan börjar komma,mysiga ljuskvällar,inte så varmt.

Vintern:
Kylan,snön,mörkret,levande ljus,vinterkläder,känslan när man kommer in till värmen när man har varit ute,JULEN,nyår,snöbollskrig,julmusik,julskyltning,chokladmjölk med sprutgrädde på=),julmat+klappar och mitt duntäcke till sist=)

Vår:
Snön försvinner,ljusare,löven kommer tillbaks,grönskan,fågelkvittret,alla blir mycket gladare.

Morgonkaffe och massa med sol=)

Fy farao!!!!
Alltså man blir så positiv av solen.Om man vaknar helt nere och om solen lyser när man går upp så är hela dagen räddad;)
Det blir nog massor med promenader i helgen skulle jag tro.Om solen lyser det vill säga.

Jo just det j.Igår kom den nya sängramen.Jättefin=)
Snart kommer nog mina grannar upp och klagar på min musik.Hr spelat samma låt i 2 timmar typ.
Jag fattar inte varför jag är sådan.När jag hittar en låt jag tycker om så spelar jag sönder den på 1 dag.Bara den låten en hel dag.Lilldaniel brukar störa sig lite...haha..

Nä nu är det dax att rasta hunden och gå 10 000 steg=)
hejhopp

He he min favoritlåt idag=)


Kaffe och svinmycket sol=)

Fan va man blir glad när solen är framme.Men just denna dagen skulle jag behöva storstäda några rum.Men man vill ju hellre vara ute i solen....Men jag antar att jag får blanda sol och städning=)

Den rätta för Rosing...Vilket jävla skitprogram!!!!men men nu ska jag dra....

RSS 2.0