Rolig info:


Under inspelningen av filmen 'Världens lyckligaste man' så var porrskådespelaren Jon Dough tvungen att förföra inte mindre än 101 kvinnor. Ja, vad gör man inte för att blidka sina arbetsgivare? Vår hjälte klarade av 55 av dessa kvinnor på en dag, och kom under arbetets gång själv 5 - 6 gånger. Efter denna beundransvärda instats fick han ett par veckors välförtjänt vila, där han sakta men säkert återfick tillräckligt av sina krafter för att slutföra arbetet med de 46 kvarvarande kvinnorna.



En 22-årig kvinnlig student vid namn Annabel Chong, känd för sin enorma sexuella aptit, blev 1995 påsatt 251 gånger av sammanlagt 80 stycken män. Allt skedde förstås framför kameran, arrangerat av en porrproducent som dessutom blåste Annabel på arvodet - drygt 100.000 svenska kronor.
I april 1996 så slogs Annabels rekord av Jasmine St. Clair, som lät sej bli påsatt 300 gånger, men antalet män som stod för arbetet denna gång var endast 51 till antalet.
I februari 1999 så bestämde sej en kvinna vid namn Houston att slå rekordet en gång för alla. För att lyckas med detta så behövde hon först skrapa ihop en mängd frivilliga älskare, så hon satte genast igång med en stor värvarkampanj, där hon bland annat framträdde ett flertal gånger i olika tv- och radioprogram. Hon lyckades fånga uppmärksamheten hos enorma skaror av ofrivilliga svendomar och ensamma stackare. 
Klockan 11:30 så lät man spektaklet börja, och först 10 timmar senare blåste man av. Resultatet: 620 samlag, ett rekord som säkert lär stå sej en tid.


I 22 år har Doktor William Hartman och Marilyn Fithian på ett institut för sexuella studier i Kalifornien, USA, noggrant studerat den mänskliga orgasmen. Efter att ha kopplat en lång rad av sensorer på försökspersonen, sätter sej doktorerna ned vid densamme och för noggranna anteckningar, allt medan försökspersonen fingrar på sej själv. I ett försök att bemöta all den kritik som institutet fått motta på grund av denna metod, har man förklarat hur enormt långtråkig metoden är för dessa två doktorer, och att de faktiskt får kämpa för att hålla sej vakna under pågående mätningar. Hursomhelst så har tydligen de stackars uttråkade doktorerna hittat ett fungerande sätt att hålla sej vakna på, eftersom de nu har lyckats genomlida över 10.000 timmar i laboratoriet. 
Efter flera misslyckanden i början på sin forskning (i början försågs nämligen försökspersonerna med en knapp som de skulle trycka på så fort orgasmen satte in, men det visade sej allt som oftast i stundens hetta att försökspersonerna var alldeles för upptagna av annat än denna knapp), så har studierna i övrigt varit mycket tillfredställande - i dubbel bemärkelse - med totalt 751 villiga försökspersoner.
Det högsta antalet orgasmer inom loppet av 1 timme uppmättes hos en kvinnlig försöksperson: 134 stycken. Det högsta antalet orgasmer som uppmättes för en man under samma tid stannade vid 16 stycken. Hur vi vanliga dödliga ska bära oss åt för att nå dessa himmelska höjder diskuterades dock aldrig i den vetenskapliga rapporten från institutet.


En typisk manlig orgasm varar mellan 3 till 8 sekunder, även om det är möjligt att genom djupandning och regelbundna övningar förlänga den till 10 sekunder eller så. Ynkligt, kan man tycka, särskilt vid en jämförelse av vissa kvinnors herkulesorgasmer, men den sexuella njutningen har i nästan alla tider mätts via graden av mannens sexuella tillfredsställelse - så det ligger väl måhända någon form av poetisk rättvisa över det hela.


Som du säkert känner till så är en kvinna kapabel att få multipla orgasmer utan att behöva vila emellan. 10 till 15 procent av alla kvinnor kan få multipla orgasmer, och detta oavsett ålder.
Vad du däremot kanske INTE kände till är att kvinnor också är kapabla att få varaktiga orgasmer, såkallade 'status orgasmus'. Dessa startar med 2 till 4 sekunders långa spasmiska sammandragningar och kan vara mellan 20 - 60 sekunder. År 1966 publicerade Masters och Johnson en medicinsk avhandling om en kvinna som erfor en 43 sekunder lång orgasm, bestående av 25 stycken spasmiska sammandragningar i följd. 'Status orgasmus' är vanligtvis resultatet av att en kvinna smeker sig själv, men kan naturligtvis även uppnås tillsammans med en mycket skicklig älskare.




En normal testikel är ungefär 4 centimeter lång, och två centimeter bred. Det finns dock vissa sjukdomar, som vi inte tänker gå närmare in på här, som kan få en testikel att svälla upp till en vattenmelons storlek, och i vissa fall till och med större ändå. Den största testikeln som finns dokumenterad var den tillhörande en insjuknad afrikan, testikeln vägde 69.3 kilo och mätte nästan 60 centimeter i diameter.



Det är allt en smula underligt att ett organ av denna dignitet har nonchalerats så länge genom historiens lopp - åtminstone av manliga antropologer. Det är först under de senaste århundradena som organet har börjat få den uppmärksamhet som det verkligen förtjänar. I sin bok 'Afrodisiakum och sexuell stimulans', år 1966, berättar John Davenport: Ett anmärkningsvärt fall kom till min kännedom via en viss Sir Edward Home. En negress hade sålts som slav till General Melville på en liten ö i västindien, år 1744. Hon tillhörde Mandangostammen, var 24 år gammal, hade platta bröst, en dov stämma och en i övrigt ganska så maskulin kropp. Hennes klitoris var 5 centimeter lång, och påminde till formen en vanlig tumme. När den utsattes för beröring och smek så styvnade den, och svällde upp till en längd av 7.5 centimeter. Övriga delar av det kvinnliga organet föreföll dock vara helt normala.
Man undrar just vem som egentligen stod för den där 'beröringen'?
År 1824 rapporterade en annan doktor, vid namn Otto, att han hade snubblat över en afrikansk kvinna vars klitoris mätte hela 11.4 centimeter, och med en diameter på 3.8 centimeter, och som uppgavs dölja övriga delar av det kvinnliga skötet genom att likt en penis hänga för alltsammans.
Ännu en doktor, nu en viss Bainbridge, nämner ett fall med en 32-årig kvinna vars klitoris var 13 centimeter lång, och "med en diameter som den på en motsvarande stor penis".
Ett annat exempel, och säkerligen ett starkt överdrivet sådant, återfinner vi i ett fransk medicinskt uppslagsverk från år 1813, där man beskrev ett fall med en kvinna, vars klitoris var "tjock som halsen på en gås" och hade en längd på 31 centimeter. Vi väljer dock att inte tro på det franska uppslagsverket.
Ett något mera trovärdigt påstående är väl då det från den schweiziske biologen Albrecht von Haller, som under 1700-talet sade sig ha påträffat en individ med en klitoris på monstruösa 18 centimeter.


I ett flertal afrikanska samhällen så ägnar sej kvinnorna åt att artificiellt förlänga sina blygdläppar till rent bisarra proportioner. Skönhetsidealen hos dessa folk skiljer sig lindrigt sagt från de vi har här hemma. Redan som unga sätter kvinnorna i stammarna Venda, i södra Afrika, och Benin, i västra Afrika, igång med att manipulera sina blygdläppar genom att på olika sätt dra och bända i dem. I vissa fall binder även flickorna ihop sina blygdläppar med varandras, för att på detta sätt hjälpas åt att nå skönhet. Till slut kan de bearbetade blygdläpparna nå en så imponerande längd som 18 till 20 centimeter, till den manliga befolkningens stora förtjusning eftersom en kvinna med sådana blygdläppar anses vara helt oemotståndlig.
Om du nu undrar över rent praktiska följder av detta skönhetsideal, så kan vi avslöja att kvinnorna helt enkelt förvarar sina långa blygdläppar i vaginan under de normala vardagssysslorna - där är de nämligen väl skyddade, och hänger inte i vägen.


De största exemplaren man överhuvudtaget kan hitta står att finna bland Hottentotarna i Afrika. Jodå - Afrika nu igen. De har rumpor som skulle göra vilken zornkulla som helst grön av avund - de mest välutvecklade rumporna kan ha skinkor på vardera 90 centimeters bredd. Tänk er en sådan rumpa i ett par tajta jeans.



Ha ha asrolig info:)

Från:http://home.swipnet.se/trivialt_nonsens/hormon/sexuellarekord.htm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0